Βρείτε μας στο facebook allegro

Ολα για το παιδί !

Η εταιρεία Αllegro δραστηριοποιείται στον χώρο της μεταποίησης τα τελευταία 50 χρόνια . Παράγουμε και εξάγουμε βαπτιστικά, προίκα μωρού, παιδικά ρούχα.

Παράλληλα, στις 4000 m2 εγκαταστάσεις της Αllegro, έχουμε δημιουργήσει ένα εμπορικό κέντρο, αποκλειστικά για προϊόντα που αφορούν στο παιδί. Βρεφικά-παιδικά έπιπλα, βρεφανάπτυξη, καροτσάκια , καθίσματα αυτοκ/του, βαπτιστικά, ρούχα κ.λ.π. σε προνομιακές τιμές και πάντα σε υψηλή ποιότητα , που ελέγχεται από τον Ευρωπαϊκό όμιλο, 1000 μεγαλοκαταστημάτων που συμμετέχουμε (discount stores).

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η έκθεση παιδικού δωματίου στο νέο ιταλικό κέντρο παιδικού επίπλου που δημιουργήσαμε. Προϊόντα με υψηλή αισθητική, μελετημένα για να προσφέρουν στο παιδί την ιδανική ατμόσφαιρα για τη σωστή του ανάπτυξη.

Στα 50 χρόνια της παρουσίας της στην αγορά, η Allegro επένδυσε ικανοποιητικό ποσοστό χρημάτων για την οργάνωση της. Τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της η Allegro κατάφερε να αποκτήσει την συνεργασία του "Manifattura Magni". Πολλοί Ιταλοί τεχνικοί (P.RudelZi, R.Pαstore, D.Mαssuti) ήρθαν στην Ελλάδα και συνεισφέρανε στην ανάπτυξη της Allegro. Αργότερα ανέλαβε ο Αμερικανός ειδικός Jack Solinger. Ήρθε στην Ελλάδα οκτώ φορές και η συνεισφορά του στην θεαματική ανάπτυξη της Allegro ήταν περισσότερο από αποφασιστική.

Πολυτελής συσκευασία δώρου.

Εγγραφή στο Newsletter

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
08:00 - 16:00
08:00 - 18:30
08:00 - 16:00
08:00 - 18:30
08:00 - 18:30
08:00 - 15:00

Δωρεάν Αποστολή

δωρεαν αποστολη allegro