Βρείτε μας στο facebook allegro

Η Αllegro συνεργάζεται με πάρα πολλά σχολεία και μεγάλους παιδικούς σταθμούς της Αθήνας, αναλαμβάνοντας να καλύψει όλες τις ανάγκες τους στο θέμα του ρούχου σε ιδιαιτέρως ‘προσιτές’ τιμές. Στο πελατολόγιο μας συμπεριλαμβάνονται σχολεία όπως, η Ελληνογαλλική Σχολή Άγιος Παύλος (Πατησίων), η Σχολή Μωραίτη, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, η σχολή Αυγουλέα Λιναρδάτου, Εκπαιδευτήρια Πλάτων, το Λεόντειο Λύκειο, το Μιχαλοπούλειο, κ.α.

Επιγραμματικά ορισμένα από τα πλεονεκτήματα που μπορούμε να προσφέρουμε είναι:

-Η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας. Η Αllegro με τα πλούσια αποθέματα σε ποιοτικές Α’ Υλες που διαθέτει λόγω της εξηντάχρονης (60) παρουσίας της στην Ευρωπαϊκή αγορά έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει για τις στολές σχολείων σταθερά βαμβακερά και όχι φτηνά πολυεστερικά υφάσματα.

-Η τέλεια εφαρμογή των ρούχων αφού συνεργείο δικό μας πάει στα σχολεία και παίρνει τα μέτρα των παιδιών.

- H τιμή χονδρικής στην οποία προσφέρονται τα προϊόντα.

Αναλαμβάνουμε, επίσης, ειδικά projects που έχουν σχέση με το ύφασμα , προσαρμόζοντας τα ακριβώς στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Για παράδειγμα, έχουμε κατασκευάσει για τις ΠΑΕ ΑΕΚ & ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, 1.000 καλύμματα με το σήμα της ομάδας και τον χορηγό κεντημένα σε αυτά για τις θέσεις των Eπισήμων του ΟΑΚΑ.

Τηλ επικοινωνίας για στολές σχολείων: 2102828025

Εγγραφή στο Newsletter

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
08:00 - 16:00
08:00 - 18:30
08:00 - 16:00
08:00 - 18:30
08:00 - 18:30
08:00 - 15:00

Δωρεάν Αποστολή

δωρεαν αποστολη allegro